Evaluering af "28 dage i farver"

Jeg sidder nu og skriver evalueringen til "28 dage i farver", og det føles lidt mærkeligt, at vi allerede er ved vejs ende, denne måned er bare fløjet af sted.


Det har været virkeligt sjovt, spændende, udfordrende og givende at have deltaget i "28 dage i farver". Jeg har virkelig nydt at være med.

Jeg har benyttet måneden til bl.a. at afprøve nye medier og teknikker,
hvilket jeg nok ikke ville have gjort, hvis ikke jeg havde været med her. Men det har jeg givet mig selv tiden til, og det har føltes rigtig rart, og det har også været sjovt.
Jeg har også til dels kunnet frigøre mig fra tanken om at skulle præstere noget helt perfekt,  som jeg ellers normalt føler jeg skal. Her har det for det meste ikke været resultatet, der har været det vigtige for mig, men derimod processen. Jeg har lært i denne måned bare at nyde at være i processen og give slip på tanken om, hvordan resultatet mon blev. Virkelig dejlig følelse, og det har da også vist sig, at jeg de allerfleste dage alligevel har været tilfreds med det resultat, der er kommet ud af det.

Jeg synes, det har været spændende at være med, fordi jeg har følt mig som en del af en lille  kreativ "familie", hvor vi har kunnet "gå på besøg hos hinanden" og kommentere på hinandens arbejder.

At skulle være kreativ 28 dage i træk har været udfordrende. For mit vedkommende har det nok kun kunnet lade sig gøre, fordi jeg på forhånd havde lavet en plan over dagene. Planen har jeg så alligevel ikke fulgt slavisk dag for dag, der har været en del ændringer og improvisationer hen ad vejen, men den har alligevel været rar at have at støtte sig til undervejs.
Når det kommer til stykket tror jeg godt jeg kan sige, at denne måned har været medvirkende til, at jeg nu er begyndt at lægge en plan for mig selv og mit kreative arbejde for de næste måneder indtil 1.7., og når jeg kommer dertil, regner jeg med, at jeg også vil gøre det for resten af året.

Det har været givende at deltage, fordi det også har været inspirerende og motiverende for mig. Jeg har f.eks. fået færdiggjort nogle tegninger, som bare har ligget ufærdige hen i næsten et år. Også givende, fordi jeg har lært nogle dejlige mennesker at kende. Det bliver lidt underligt nu her den 1. marts, når vi ikke længere skal "besøge" hinanden.

Til sidst vil jeg gerne sige tusind tak til Maiken, fordi hun har taget initiativ til dette projekt, det har virkelig været en fornøjelse at være med. Også tak til alle de andre kreative mennesker, jeg har fulgtes med de sidste 28 dage.

Hvis der dukker noget tilsvarende op en anden gang, vil jeg ikke tænke mig om ret længe, før jeg melder mig til.