Fredag den 27. februar 2015

I dag har jeg været ude det meste af dagen, så det er ret begrænset hvor langt jeg er kommet med billedet, jeg startede på i går.
Jeg har fået malet uden om katten med blå, turkisblå og lilla i tynde laserende lag. 3 gange har det fået. Katten er også malet i tynde laserende lag à 3 omgange med magenta. Da det var helt tørt (jeg brugte en hårtørrer, det går hurtigt), malede jeg med sort maling øjne og næse/mund på. Herefter har jeg malet gule ringe rundt omkring på katten. Og så er jeg ikke kommet længere i dag, jeg fortsætter i morgen.
Som et lille ekstranummer til i dag
har jeg været i gang med at lave et par æsker, som jeg vil bruge til påskeæg eller andet mundgodt til mine piger (Kathrine og Amalie). Oprindeligt har æskerne indeholdt kaffekapsler til en kaffemaskine. Jeg har limet designpapir på tre af siderne, og den fjerde side har jeg limet serviet på og givet en gang lak til allersidst. Nu mangler jeg kun at få købt noget silkepapir, som jeg vil fore æskerne med.4 kommentarer:

 1. Hvor er den da blevet dejlig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Merete :-) Billedet er ikke helt færdigt endnu, jeg arbejder videre med det i morgen :-)

   Slet
 2. Det bliver da skøn, den kat:-)

  Og sikke nogle søde æsker - det er da en rigtig fin ide... Du er da vildt kreativ, må jeg nok sige.... Dem bliver pigerne da helt sikkert glade for...

  Mange hilsner
  Mette Maya

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette Maya :-) Ja, jeg håber de bliver glade for dem....... og det jeg putter indeni :-)

   Slet