Lørdag den 21. februar 2015

På dag 3 lavede jeg et billede med 2 gamle mennesker på gåtur. I dag kom jeg til at tænke på, at gamle mennesker jo også har været unge engang, og også dengang bevægede vi os rigtig meget. Bl.a. dansede vi meget (også en slags motion) mest på diskoteker. Se, det var tider ........ Det er dagens billede et minde om.

Artmoney 12x18 cm på akvarelpapir 300 g/m2.8 kommentarer:

 1. Nøøøj, hvor er det bare et fedt motiv... helt igennem skønt, super ide ...
  Og ja - det er da en rigtig god kontrast til billedet med det ældre par... Der er virkelig god energi i det billede.. jeg synes det er super flot:-)
  Du kunne måske lave en hel "livs"-serie med forskellige stadier i livet?... slet ikke en tosset ide :-)
  Mange hilsner
  Mette Maya

  SvarSlet
 2. Det er super godt, man kan virkelig fornemme energien der sitrer gennem de dansende. Kan især godt lide hvordan du har fået herren helt op på tæerne :)

  SvarSlet
 3. Det er et rigtig fedt billede! Jeg kan rigtig godt lide den måde du har brugt farvene i baggrunden til at skabe liv og bevægelse og så have parret i sort kontur. Det er en rigtig god kontrast :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Ja, det er lidt sjovt med farverne, for jeg planlægger ikke på forhånd, hvilke jeg vil bruge, men tager det sådan lidt hen ad vejen :-)

   Slet
 4. Super godt billede. :)
  De lille streger fører øjet hen på hovedmotivet, hvor der er masser af bevægelse.
  Super godt! - og, som altid; dejlige farver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maiken :-) Jeg har ikke planlagt fra starten hverken hvilke farver, jeg vil bruge, eller hvad motivet skal være. Men når først jeg har malet bunden, prøver jeg at få resten af de farver, jeg så vælger, til at harmonere med bundfarven :-)

   Slet