Lørdag den 7. februar 2015

Jeg startede på et billede i går, og her er så det endelige resultat. Bunden er malet i gyldne farver (rød, gul, orange, hvid). Pigens kjole er belagt med bronze slagmetal. Prikkerne rundt omkring er lavet med vatpinde. Og så har jeg for første gang prøvet at bruge oliepasteller ovenpå akrylmaling, nemlig på sommerfuglens vinger og på bladene. Det var let nok at gnide farverne sammen, jeg synes, det er meget sværere, hvis man bruger oliepastellerne alene på papir. De sorte strint er lavet med en tandbørste og meget tynd maling.

Jeg ville gerne have et lidt eventyragtigt udtryk frem i billedet, og det er helt bevidst, at pigen har et helt nøgent ansigt.

Malet på 18 x 12 cm akvarelpapir 300 g/m2.

Jeg har et problem med at få vedhæftet billedet, da min computer er gået i sort, så jeg sidder lige nu med min iPad og prøver, men det vil ikke rigtig lykkes, men jeg arbejder på sagen og forhåbentlig lykkes det, om ikke i aften så i morgen.Så lykkedes det!

8 kommentarer:

 1. Øv at billedet driller med at blive vedhæftet, men så må jeg jo bare kigge forbi senere eller i morgen og se resultatet :) Men processen med at få det lavet lyder rigtig interessant, og det lyder til at du får prøvet nogle ting og nogle kombinationer af :D Og når du beskriver billedet sådan her, bliver jeg bare endnu mere spændt og nysgerrig efter at se resultatet ;) Glæder mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Så lykkedes det at få billedet lagt ind, håber du kan lide det :-)

   Slet
  2. Hvor er hun blevet dejlig :) Jeg kan rigtig godt lide det, så friskt og sommerligt og eventyrligt :D

   Slet
 2. Hvor er det bare blevet godt.
  De farvede prikker giver rigtig god bevægelse og liv i billedet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maiken :-) Efter en del ændringer er jeg også selv blevet tilfreds med billedet. Og ja, jeg syntes nemlig, der manglede noget, derfor prikkerne.

   Slet
 3. Så fik jeg - lettere forsinket - tjekket op på dit værk på dag nr. 7.. Og det er da fantastisk, der er dejligt eventyr og glæde i det...Man får jo lyst til at danse med... Og tak fordi du deler dine teknikker, så vi andre kan blive inspireret...Jeg har i øvrigt også haft lidt "dans" i gang på papiret idag (dag 8)...
  Hilsen Mette Maya

  SvarSlet