Torsdag den 26. februar 2015

I dag er jeg begyndt på et maleri, som jeg er spændt på hvordan ender ud. Jeg har lagt et tykt lag modellerpasta på bunden med en spartel. Det fik næsten automatisk en ret ujævn overflade, som giver en god struktur. Derefter tegnede jeg omridset af en kat med spidsen af en blomsterpind. Nu skal det tørre ca. et døgn, til det er HELT tørt. Så jeg kommer ikke længere med dette billede i dag.



Men for at der dog skulle være noget med farver,
har jeg malet denne sten. Først er den grundet med gesso, derefter malet med gulgrøn akrylmaling. Herefter har jeg malet min kat frit efter et fotografi, hvor den ligger ude på terrassen (hvis nogen efterhånden skulle være i tvivl, så er katten mit yndlingsdyr, jeg bruger den tit som motiv). Hjertet og fuglen er fra en serviet og limet på. Til sidst har hele stenen fået en gang lak.



4 kommentarer:

 1. Ej hvor er den sten da blevet skøn, den sætter jo helt gang i forårshumøret både med farver og motiv :) Bliver spændende at se hvad dit modellerpasta billede bringer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susan :-)
   Jeg er også selv spændt på, hvad det billede ender med :-)

   Slet
 2. Rigtig spændende med din struktur-bund... håber vi får den at se med farver:-)

  Jeg kan rigtig godt lide din sten - og jeg kan slet ikke været i tvivl om at du godt kan lide katte...smiler... det er da en god ide med at bruge serviet på sten, det tror jeg ikke at jeg før har set..
  Rigtig sød sten, og søde katte:-)
  Mange hilsner
  Mette Maya

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette Maya :-)
   Jeg tror, man kan bruge serviet på alle materialer, det er første gang jeg prøver på en sten, men det lykkes fint :-)

   Slet